torstai 20. heinäkuuta 2017

Ilosaarirock 2017Kyllä nyt kelpaa! Ilosaarirockin ruoka- ja juomavalikoima on parantunut huimasti sitten viime vierailun, joka oli vuonna 2012. Nyt tarjolla oli Kerubin lisäksi muitakin joensuulaisia laadukkaita ravintoloita. Ruoan hinta kyllä kirpaisi, mutta hyväähän se oli.


Mihailin Tavernan herkullinen kana-ateria. Homman ydin oli mielestäni kastike, jolla paistettu kana lopuksi kostutettiin.


Vesikioskin pullavohvelia sai jonottaa ainakin puoli tuntia, mutta kyllä tämä sen väärtti oli! Taivaallisen hyvää.


Kerubin halloumisalaatti oli hyvä ja reilun kokoinen. Olennaisin pointti oli kuitenkin se, että ruoan sai nauttia istualtaan pöydän ääressä ja kyytipoikana oli lasillinen ihan kelpo rislinkiä. 

Minua ilahdutti todella paljon se, että sekä lautaset että ruokailuvälineet olivat biohajoavia kaikissa niissä ruokapisteissä, joissa kävin. Sen parannuksen kyllä toivoisin, että roskia kerättäisiin alueelta muulloinkin kuin festari-illan päätteeksi. Nyt esimerkiksi pullavohvelia jonottaessa ympärillä parveilevat lokkiparvet toivat pelottavasti mieleen Hitchcockin Linnut. Kasvisruoan kysyntä taisi myös yllättää tarjoajat, sillä kovasti himoitsemani Local Bistron maa-artisokkaburgeri oli loppu jo lauantaina kuuden aikaan. Ja kun Marttojen karjalanpiirakoiden paistopisteen saisi torilta siirrettyä juhlien ajaksi festarialueelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti