torstai 14. helmikuuta 2013

Ilosaarirock: Kirjallisuus

Keräsin gradua tehdessäni kirjallisuutta eri festareista. Koska siinä oli tekemistä enemmän kuin omiksi tarpeiksi, jaan lähdeluettelot tässä. Mukana ei ole opinnäytetöitä kuten graduja. Ensimmäisenä vuorossa Ilosaarirock. Lähteet ovat aikajärjestyksessä - uusin ensin.

  • Sorjonen, O. (2011). Ilosaarirock 40 vuotta tarinoita. Joensuu: Joensuun Popmuusikot. Kuten nimi jo kertoo, kyse on festarin historiikista.  
  • Pasanen, K. & Hakola, E-M. (2009). Suomalaisten kulttuuritapahtumien matkailullinen merkittävyys ja kansainvälinen potentiaali. (MEK A:166 2009.) Helsinki: Matkailun Edistämiskeskus. Kirjoittajat ovat arvioineet eri tapahtumien kansallista ja kansainvälistä merkittävyyttä. Ilosaarirock on yhtenä casena.
  • Mikkonen, J., Ristolainen, K. & Taskinen, H. (2008). Itäsuomalaisten tapahtumien asiakasprofiilit ja aluetaloudellinen vaikuttavuus. (ESS vaikuttaa - tapahtumien arviointihankkeen tutkimusraportti.) Joensuu: Joensuun yliopisto, Matkailualan opetus- ja tutkimuslaitos. Aluetaloudellisten vaikutusten tutkimuksessa Ilosaarirock on yhtenä casena.  
  • Tahvanainen, K. (2005). Kulttuuria talkootyöllä - Ilosaarirock. Teoksessa A. Iivonen (toim.) Yksilö, yhteisö ja kansalaisyhteiskunta (28-40). Vantaa: Opintotoiminnan Keskusliitto. Kuvaa Ilosaarirockin talkootyön kehitystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti