maanantai 25. heinäkuuta 2016

Riihirock 2016Riihirock järjestettiin tänä vuonna Pihtiputaalla ensimmäisen kerran. Rokki oli rakennettu paikallisin vapaaehtoisvoimin ja paikallisuus oli näkyvissä sponsoreissa, palveluissa ja yleisön rakenteessa. Festariin osallistuttiin koko perheen voimalla: mukana olivat sekä vanhemmat että lapset. Tilaisuuden avajaispuheen piti putaalainen kansanedustaja Lauri Ihalainen. 

Pienfestarin ruokavalikoima oli lihavoittoinen – kokonainen sikakin oli kypsennetty. 


 
Kasvisruokana oli tarjolla kerrassaan erinomaista tomaatti-sipulikeittoa ja jälkkäriksi sopi pihtiputaalainen Liisankankaan tilajäätelö. Tämän makukokemuksen jälkeen mielipiteeni kotimaisten jäätelöiden parhaimmistosta muuttui ja ykköseksi kiilasi Liisankangas kontulalaisen Kolmen Kaverin Jäätelön ohi. 
Festarilava oli pienessä ruohorinteessä, josta jokainen näki lavalle myös ruohikolla loikoillen. Oleskelumukavuutta paransivat tarjolla olevat matot, joita sai lainata istuinalustaksi. Ilma kun oli mitä mainioin: vettä ei tullut pisaraakaan. Erikoisuutena oli Virosta tuotetut isot kiikut.Yleisöä oli pari tuhatta. Hyvin järjestetty sympattinen pienfestari!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti