keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Parempaa festariruokaa: Ämyrock 2013 ja Kuudes Aisti 2013Kaikilla festareilla ei ole sellaisia tiloja, että olisi mahdollista järjestää ruokailu pöydissä pöytiintarjoilulla. Mutta kyllä mukaan otettavakin, seisaaltaan syötävä ruoka voi olla laadukasta. 

Ämyrockissa oli tarjolla Wok'In kanawokkia (kuva alla). Kukin annos valmistettiin erikseen sitä mukaa, kun tilauksia tuli – niinpä se ei ollut lainkaan sitä kuivaa koppuraa, kuten monet festariwokit, jotka seisovat liian pitkään jättipannulla. Ruoka oli erinomaisen maukasta ja täyttävää. Tykkäsin tarjoiluastiasta ja ruokailuvälineistä, jotka olivat ruoan teemaan sopivat.  Hinta 8 euroa. Jälkkäriksi sopivat paikalla paistetut Ämy-kahvion letut, hinta 2 euroa. Lettu oli järjettömän hyvää ja niinpä muistin kameran vasta siinä vaiheessa, kun lautanen oli jo tyhjä...
Kallion Kuudes Aisti -festareilla oli pakko kokeilla Street Gastroa, jonka kärrystä myytiin kolmenlaista leipäannosta nimellä Premium Sandwich. Omani oli kanasellainen (kuva alla): marinoituja tomaattiviipaleita, tuorekurkkua, salaattia, korianteria, minttua, kuminajugurttia, sipulimajoneesia, tomaatti-chilikastiketta. Hinta 9 euroa. Tuoreet maut, hyvät lisukkeet, mutta voimakas chili peitti vähän harmittavasti muita makuja. Härkäleipä oli kuuleman mukaan myös erinomainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti